سفارش تبلیغ
صبا ویژن

فرق بین تشک ایرانی و خارجی

فرق بین تشک ایرانی و خارجی

خواب راحت و استراحت مطلق به دغدغه‌ای اساسی برای جامعه تبدیل شده است. این موضوع برای بسیاری از تولیدکنندگان تشک یک موضوع مهم قلمداد می‌شود. زیرا اگر یک تشک نتواند یک خواب راحت را به خریدار هدیه دهد، هیچ ارزشی نخواهد داشت.

plsj_w11.jpg

بنابراین مطالعات برای رفع نقص و بهبود ویژگی‌های یک تشک ایده‌آل در مرکز تحقیقات تولیدکنندگان بزرگ و معتبر بی‌وقفه جریان دارد. اولین فرق بین تشک ایرانی و خارجی، موضوع مطالعه مستمر است. که برای رفع نقص‌ها و بازخوردهای منفی، در نهایت منجر به اختلاف کیفیت در تشک‌های داخلی و خارجی خواهد شد. فروش بالا، رضایت‌مندی روزافزون ، تولید طرح‌های جدید و افزایش تنوع مدل‌های به‌روز و… همگی نمونه‌ای اندک از برندهای  best  و kelebek  هستند

 

 

 

 

 

10 فرق بین تشک ایرانی و خارجی

1-مواد اولیه :

اولین موضوعی که در خوب یا بد بودن یک تشک ملاک نظر قرار می‌گیرد، مواد بکار رفته در تشک است. کیفیت مواد اولیه، فرق بین تشک ایرانی و خارجی را بیشتر عیان می‌کند.


البته پیشرفت این حوزه در کشور چشمگیر بوده اما هنوز اختلاف کیفیت آنچنان بالاست، که تنها حضور محصولات خارجی می‌تواند خلا میان یک محصول ایده‌آل خارجی و یک محصول خوب داخلی را پر کند. تفاوت تشک‌های داخلی و تشک‌های خارجی آن ممکن است با چشم و در نگاه اول هم دیده شود ولی قطعا با استفاده هر دو، پی به اختلاف فاحش این دو خواهید برد.

2-تنوع مدل :

 دومین فرق بین تشک ایرانی و خارجی، تنوع بالای محصولات خارجی است زیرا برندهای فراوانی در این حوزه فعال هستند. و جنبه رقابتی میان آنها سبب شده برای فروش بیشتر و پیروزی در عرصه رقابت ، محصولات متنوعی را تولید و عرضه کنند.

این موضوع می‌تواند به جلب رضایت نهایی خریداران بیانجامد، زیرا سلایق اشخاص متفاوت است و این اختلاف سلیقه می‌تواند در خرید برندهای خارجی تبلور پیدا کند.

3- رضایت یا فروش :

اگر وجهه رضایت را یک صفت کیفی در نظر بگیریم، وجهه فروش یک ویژگی کمی خواهد بود. دو موضوعی که ارتباط معنایی فراوانی با هم دارند. و رشد یکی از آنها همواره به رشد دیگری منتج خواهد شد. فرق بین تشک ایرانی و خارجی ذیل این عنوان ، در جلب نظر نهایی خریدار تاثیر بسزایی دارد.

زیرا اغلب تولیدکنندگان خارجی رضایت را پله‌های نردبان فروش می‌دانند. و تاکید فراوان در جلب رضایت دارند. این موضوع در تولیدکنندگان داخلی هم دیده می‌شود ولی به سبب بازار رقابتی اندک ، کمتر بدان اهمیت داده می‌شود.

4- رعایت استانداردها :

 این موضوع بسیار پیچیده است . زیرا سطوح استانداردها بسیار متفاوت هستند. و از پایین‌ترین سطح استاندارد که شامل رعایت موارد اولیه می‌باشد شروع می‌شوند. و به بالاترین سطح که رضایت‌ مندی حداکثری خریداران را به دنبال دارند ختم می‌شود.

این اختلاف سطوح در فرق بین تشک ایرانی و خارجی، هم در موضوع تولید و هم در موضوع رضایت ، بسیار حائز اهمیت است. زیرا رعایت حداکثری استانداردها تبدیل به یک رویه عادی در اغلب تولیدات خارجی شده است . در حالیکه رعایت پایین ترین سطح از استانداردها در تولیدات داخلی از الزامات به شمار می‌رود.

5- قیمت :

به واسطه اختلاف شدید ارزی میان واحد پولی داخل و خارج ، اغلب تشک‌های داخلی در رده کیفی متوسط با قیمتی مناسب‌تر تولید و عرضه می‌شوند. ولی این موضوع در تشک‌های با کیفیت بالا مصداق ندارد. و تشک‌های با کیفیت عالی تولید داخل ، اختلاف قیمتی بالا با محصولات مشابه خارجی ندارند. و بعضا هم قیمت داخلی‌ها بالاتر است.

این اختلاف قیمتی در رده‌های متوسط هنوز هم فروش بالای خارجی‌ها را تحت تاثیر قرار نداده است . زیرا فرق بین تشک ایرانی و خارجی در اختلاف کیفیت فاحش میان آن دو است. و در رده بعدی مبحث اختلاف قیمت به چشم می‌آید. عمر متوسط و کارایی متوسط محصولات داخلی در مقابل عمر بالا و همچنین افت کیفیت اندک در دراز مدت محصولات خارجی ، مبحث قیمت را کمرنگ خواهد کرد.

6- تنوع رنگ و دوخت :

ست کردن تشک و تخت خواب با دیگر وسایل اتاق خواب یکی از دغدغه‌های اشخاص به شمار می‌رود. این موضوع سبب می‌شود که رنگ یک تشک و حتی نقش‌های استفاده شده در آن برای عده‌ای موضوع مهمی تلقی شود.


در  فرق بین تشک ایرانی و خارجی در موضوع رنگ ، تنوع بالای دوخت و طرح و رنگ در محصولات خارجی باعث می‌شود خریداران محصولات خارجی آزادی انتخاب بیشتری داشته باشند.

7- ماشین‌ آلات و خط تولید :

 از آنجایی که استفاده از ماشین آلات به‌روز می‌تواند برش‌هایی دقیق را انجام دهد. لذا هم دوخت نهایی عالی خواهد شد . و هم دور ریز مواد اولیه کاهش می‌یابد. که در نهایت می‌تواند منجر به کاهش قیمت نیز گردد ، موضوعی که در خط تولید تشک‌های داخلی ، کمتر به آن توجه می‌شود. و فرق بین تشک ایرانی و خارجی را به وجود می آورد.

8- ضمانت‌ نامه :

اغلب تشک‌های داخلی و خارجی دارای ضمانت‌نامه هستند. اما، مدت ضمانت‌نامه موضوع مهم این مقوله است. زیرا تشک‌های با کیفیت اندک هم عمری نزدیک به دوسال دارند . و کم پیش می‌آید یک تشک قبل از ?? ماه استفاده دچار مشکل گردد. فرق بین تشک‌ ایرانی و خارجی در مبحث ضمانت‌نامه در اختلاف میان مدت زمان گارانتی آنهاست.

ضمانت‌نامه 108 ماهه محصولی چون  perfect،یکی از مدل های پر فروش تشک های بست ، حکایت از کیفیت ساخت بالای آن دارد. کیفیتی که معلول علت‌های فراوان و متفاوتی است.

9- استاندارد بهداشتی :

 روی بدن انسانها انواع و اقسام جرم ها و باکتری ها وجود دارند. و یکی از مناسب ترین مکان ها برای رشد عوامل بیماری زا ، تشک است. بیماری ها و عفونت های پوستی ، عفونت ادراری ، ذات الریه و سرماخوردگی می توانند با تغییراتی در گردش خون ، ورود برخی باکتری هایی را افزایش بدهد.

از جمله موارد موجود در  فرق بین تشک ایرانی و خارجی که ذیل  مقوله بهداشت و رعایت استانداردهای بهداشتی نمود بیشتری پیدا میکند ، وجود  پوشش آنتی باکتریال است. در محصولی همچون تشک  dr.best از سری تشک های طبی بست بعلت استفاده از پوشش آنتی باکتریال ، قطعا استرس و اضطراب خریدار در رعایت مسائل بهداشتی مرتفع خواهد شد.

10- حس راحتی و آرامش :

دیگر فرق بین تشک‌ ایرانی و خارجی این است که در تشک های خارجی به خاطر اسانس هایی که در متریال آن استفاده شده ، در هنگام خوابیدن روی آن ، به فرد یک حس آرامشی می دهد. که در  اغلب تشک‌های ایرانی این مورد به چشم نمی خورد .

بنابراین خصوصیتی که در تشک های خارجی به کار رفته، مانند اسانس های خوش بوی به کار رفته در تار و پود تشک و همچنین استفاده از خصوصیت نانو در  متریال تشک ، مزیتی است که تشک های خارجی نسبت به تشک های ایرانی دارند. و همین امر باعث ارائه حس آرامش در هنگام خوابیدن روی این نوع تشک ها می باشد.

منبع : https://bestkelebek.ir/

در بالا 10 مورد فرق بین تشک ایرانی و خارجی را به اختصار توضیح دادیم . و تلاش کردیم با طرح موضوعات مهم و البته کاربردی ، در رفع شبهه خریداران گامی بزرگ برداریم. ولی به یاد داشته باشید . موارد مذکور تمامی موضوعاتی نیستند که باید به آنها دقت شود .

و مسائل دیگری هم در یک خرید ایده­آل نقش دارند. از جمله توزین مناسب وزن بدن به تمام قسمت های تشک یا گردش هوای متعادل و … که می توان از آن نام برد. در نهایت این خریدار است که با در نظر گرفتن شرایط و نیاز های ضروری  خود تصمیم نهایی را اتخاذ می کند. و بهترین خرید رو در زمینه محصولات خواب انجام می دهد.